Izvor:
29.12.2019 u 00:20
0

ŽESTOKA UVREDA: Kada je čula šta je izgovorio, odmah je skočila na njega! Nije smeo da ponovi! (FOTO)

IMALA TROJKU VIŠE PUTA: Naida postavila škakljivo pitanje! A onda je sve demonstrirala na Miliju! (FOTO)

Alberto Galorini nastavio je svađu sa Naidom Gadžo. Tvrdi da je namazana i da shvata kakva je ona osoba . S obzirom da Naida ne želi da otkriva identitet svog momka, Alberto je pokušao da poveže određene stvari.

Tvrdi da je iz koristi sa uticajnim biznismenom i da joj on plaća sve račune. U jednom momentu je rekao da to što radi može da se poveže sa elitnom prostitucijom. Međutim, nije smeo da ponovi kada je to zatražila.

Šta ja radim ovde ako me on finansira? S obzirom da on živi u Atini, ja letujem kod njega. Provodim celo leto s njim i on sve plaća. On je hteo mene da ženi – ispričala je Naida.

Niko nije oočekivao da će njih dvoje započeti toliko ozbiljnu svađu. Videćemo koliko će sve ovo trajati.

ISPROZIVALA NJEGOVU SESTRU: Stala na Naidinu stranu, pa osula paljbu po Albertu! Nije imala milosti! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter