Izvor:
17.05.2016 u 20:57
0

GASTTOZZ ZABRINUT: „Znači tako, Zorica me vara sa…“!

Tokom današnjeg uključenja nekadašnjeg učesnika Veljka Dabetića iz "Bele lađe", Gasttozz se raspitivao o svojoj devojci. Njega je zanimalo šta njegova devojka radi, i da li izlazi u tu kafanu.

Izlazi, ali to veče nisam bio tu. Ne čujem sa sa njom, ali ne brini dobra je ona. Čuo sam da te stalno pominje, i da te podržava, ne brini– rekao je Dabetić.

On je rekao da je pazi, jer mu je sumnjiva u poslednje vreme zato što stalno govori kako on nju vara, a ona izlazi po kafanama.

Nakon toga je bilo i drugo uključenje, kada je gledalac rekao da je video Zoricu u izlasku, ali da je bila u ženskom društvu sa Mirom Škorić.

A znači tako, Zorica me vara sa Mirom Škorić. Švaleriše se sa Mirom, ona je uhvatila pod coje, i šta ja posle da radim, ja sam pokojan čovek – rekao je Nenad.

Očigledno je da je Marinković zabrinut da li mu je devojka verna, ali ono što je sigurno jeste da je i dalje voli…

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter