Izvor:
25.11.2019 u 12:26
0

DAČIĆ OTKRIO TAJNE SA SVADBE VELJKA RAŽNATOVIĆA: Pogledajte da li je zapevao na veselju! (VIDEO)

SVI DETALJI SVADBE DECENIJE: Veljko i Bogdana se zavetovali na večnu ljubav! (FOTO)

Ivica Dačić je gostovao u emisiji "Dobro jutro Srbijo" u kojoj je na samom početku ispričao kako se proveo na veselju decenije – svadbi Veljka i Bogdane Ražnatović.

Juče sam došao i žena me je uhvatila da idemo na svadbu – rekao je Dačić.

Tebe su sačekali novinari i pitali da li ćeš pevati. Ti si odbio da odgovoriš, ali reci nama. Da li si pevao? – zanimalo je domaćina Milomira Marića.

Nisam. Ja se inače ne guram, ali me jure i teraju da pevam. Nisam mogao dugo da ostanem jer sam bio umoran – odgovorio je Dačić.

ANASTAZIJA PLAKALA ZBOG CECINE VENČANICE Prvi utisci sestre Veljka Ražnatovića

Sigurno bi svima bilo drago da je i on otpevao makar jednu pesmu. Njegovo gostovanje i komentar o najpoznatijoj svadbi možete pogledati ovde:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter