Izvor:
16.12.2019 u 04:10
0

PRVO JE VERIO, PA OTIŠAO KOD BIVŠE: Dunja Ilić na društvenim mrežama podelila NAJGORU ŽIVOTNU DRAMU! (FOTO)

Dunja Ilić pokazala je danas svima na Instagramu verenički prsten, ali samo malo posle toga desila joj se prava drama.

Pevačica je priznala da joj je verenik napravio veoma neprijatnu situaciju za koju je saznala, pa je sve podelila sa pratiocima.

– Kad saznaš par sati nakon veridbe da je "verenik" tokom svađe uzeo kartu da ide kod bivše, a ti ga pratiš na poslovni put. Život – napisala je Dunja.

Dunja se i na "lajvu" na Instagramu oglasila povodom ove situacije, uplakana i potresena.

– Verio me dečko pre pet sati, rekao da je otišao na poslovni put, a njegova mama mi je javila da je otišao kod bivše. On je stoka i g***o, karma je čudo, vratiće mu se! Zvala sam druga i on će mi pomoći, neću da se ubijem, neću da se odajem alkoholu, svi znaju da sam se od toga lečila! Potrebno mi je samo da plačem i ako se vama desi slično isplačite se i biće vam lakše! Ja ću jednog dana imati decu i biću srećna, sigurna sam! – kazala je ona.

Izvor: blic.rs
Foto: Instagram/ddunia_/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter