Izvor:
22.12.2019 u 10:54
0

ČOLA PLATIO ARKANOVU BIVŠU On je san svih žena na Balkanu, a on je nju iskoristio i PREŽIVEO!

Davne 1985. godine Zdravko Čolić snimio je spot za pesmu "Ti možeš sve", a devojka koja je tad glumila u spotu koju godinu kasnije postala je velika jugoslovenska zvezda.

ARKANOV SIN OBJAVIO DIRLJIVU SLIKU: Ovako je Arkan proslavio slavu MESEC dana pre UBISTVA!

Zdravko Čolić snimio je 1985. godine album "Ti si mi u krvi", na kome su se pored pesme istoimene pesme, našli i hitovi "Ruška" i "Ti možeš sve".


PROČITAJTE I OVO

NJIHOVI ZUBI KAO NEČIJI AUTO: Evo koliko para estrada ulaže u svoj osmeh!

NOVAK OTKRIO KAKO DO USPEHA Pišem istoriju jer imam CILJ!

NOVO NA HAPPY TV! OVO STE ČEKALI! Domaća serija "Od vrata do vrata" (RADNIM DANIMA OD 15 SATI)


Naime, iste godine Čola je u sklopu svog šoua snimio i spot za istoimenu pesmu. Spot je sniman u Deliblatskoj peščari, međutim ono što vam je sigurno promaklo, jeste to da se u spotu pojavljuje prelepa devojka, koja će koju godinu kasnije postati popularna pevačica. Reč je o Doris Dragović, koja je tada bila članica splitske grupe „More”.

– Između Doris i Arkana ljubav je cvetala krajem osamdesetih, neposredno pre nego što su počeli sukobi u bivšoj Jugoslaviji- jednom prilikom su izjavili pouzdani izvori za medije.

NJIHOVI ZUBI KAO NEČIJI AUTO: Evo koliko para estrada ulaže u svoj osmeh!

– To je bila veza zasnovana na strasti, posebno kad je reč o Arkanu – tvrdi izvor i objašnjava:- U to vreme on je često hvalio njene veštine u krevetu, dok je Doris bila zaljubljena kao šiparica. Bili su na ivici braka. Željko je još tada počeo da razmišlja o razvodu od tadašnje supruge Natalije – otkriva sagovornik. Doris i Željko krili su da su u vezi, ali su ipak izlazili zajedno, posebno u beogradske klubove „Nanu“, „Trozubac“ i „Mažestik“. To je potvrdio za medije jednom prilikom i poznati estradni menadžer Vlada Perović, koji ih je često vidao zajedno.

– Zahar i ja smo joj radili album, ali kada smo shvatili koliki je ona fašista, prestali smo da se družimo. Međutim, nastavila je da dolazi kod mene u „Dugu“, i to sa Arkanom. Vukla se po Beogradu s njim, a pričalo se da su bili u kres kombinaciji –objasnio je tada Perović.

Izvor kaže da se Arkanu i Doris jednostavno nije dalo.

– Frka u staroj Jugi još nije počela, ali već je bilo tenzija, pa za nju iz Splita nije bilo baš jednostavno da bude u vezi sa Željkom, koji je bio vođa navijača Zvezde. Arkan ju je često nagovarao da se preseli iz Splita u Beograd, a ona mu je odgovarala da će to učiniti čim se on razvede od Natalije – priča odlično upućeni sagovomik, i dodaje:

– Doris i Željko su sve kontakte prekinuli kada je on 1990. uhapšen u Dvoru na Uni, a Hrvatska proglasila nezavisnost. Nedugo potom Arkan je osnovao „Tigrove“ i uključio se u ratna zbivanja u bivšoj Jugoslaviji, a Doris se udala za vaterpolistu Marija Budimira i rodila mu sina Bornu.

Željko je 1993. upoznao Svetlanu Cecu Veličković i oženio se njom dve godine kasnije.

– Umeo je i pred Cecom povremeno da pomene Doris, šaleći se da je bila „čudo“ u krevetu, što je nju strašno nerviralo. Ipak, svi koji su se tada družili s njima znaju da je Doris mnogo više volela Arkana nego on nju – zavrišava izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter