Izvor:
23.11.2016 u 17:25
0

PEVAČICA BEOGRADSKE GRUPE IPAK NIJE IZVRŠILA SAMOUBISTVO? BRAT preminule pevačice otkrio PRAVI UZROK njene SMRTI! (FOTO)

Kao grom iz vedra neba osvanula je vest da je pevačica poznate beogradske grupe ,,Fejm" Glorija Sangare izvršila samoubistvo.

Mediji prenose da je 13. novembra u Palm Bič Gardensu, gradu gde je pevačica živela, oduzela sebi život uzevši prekomernu dozu lekova, a samo nekoliko sati pre kobnog čina na Fejsbuku je objavila da je u vezi sa Brankom Teodorvićem, fitnes šampionom.

Međutim, Glorijin brat demantovao je priče da se pevačica ubila i otkriva da je bolovala od srčane mane, koja ju je na kraju koštala života.

Arijana Katavić, sa kojom je preminula pevačica pevala u grupi ,,Frejm", otkriva:

– Dok smo pevale zajedno u grupi,ona mi je rekla da je postojao problem sa srcem. Ona je izbegavala o tome da priča, možda jer je verovala da će je zbog toga smatrati slabijom. Dakle, to što je njen brat rekao, ja želim da verujem u to.

Happytv.rs
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter