Izvor: Alo.rs
10.09.2020 u 13:14
0

Svakog jutra uzmite ovaj napitak i gledajte kako kilogrami nestaju

Topla voda s limunom učiniće čuda za vaš organizam je će ubrzati vaš metabolizam i rešiće vaš problem sa viškom kilograma

Pre nego posegnete za nekom dijetom koje često imaju kratkoročan efekat, razmislite o prirodnim načinima da ubrzate metabolizam, a samim tim i skinete višak kilograma. Takav čarobni prirodni napitak vam je na dohvat ruke, a potrebni su vam samo limun i topla voda.

Ukoliko svako jutro pre doručka iscedite u čašu jedan limun, pomešate s toplom vodom i popijete, ne samo da ćete podstaknuti vaše telo na mršavljenje, već ćete i očistiti jetru i organizam od nagomilanih toksina. Topla voda i limun su dobitna kombinacija za ubrzavanje metabolizma i sistema za varenje što utiče na zdravo mršavljenje od kojeg vam se neće vraćati neželjeni kilogrami.

OVO MORATE ZNATI

UHAPŠENA DVA MUŠKARCA: Stefanović potvrdio da nije bilo pucnjave

MALI PORUČIO: Rebalans budžeta u septembru ili oktobru

IZ AMSS PORUČUJU: Umeren intenzitet saobraćaja, na Batrovcima i Kelebiji teretnjaci čekaju 4 sata, na Horgošu 3

PRIČA KOJA TOPII NAJTVRĐA SRCA: Imala sam 15 godina kada sam čula da doktori spremaju moju porodicu za OPROŠTAJ OD MENE

ERDOGAN HITNO ZVAO PREDSEDNIKA SRBIJE: Onda je usledio još jedan poziv

Ovaj prirodni napitak možete piti i tokom dana, ali se najviše preporučuje ujutru, na prazan želudac. Napitak treba da pijete gutljaj po gutljaj, a pola sata nakon toga možete doručkovati. Limun sadrži visoke količine vitamina C zbog čega ima neverovatno pozitivan uticaj na poboljšanje imunog sistema. Limun takođe pospešuje pročišćavanje krvi, a smatra se kako pomaže i kod različitih oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Međutim, topla voda i limun neće tek tako eliminisati višak kilograma. Pored ovog napitka, potrebno je povesti računa o ishrani, a kako biste pojačali efekat, tokom dana pijte što više vode sa nekoliko kapljica limunovog soka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter