Izvor: Tanjug
22.09.2022 u 10:59
0

FEDERER BEZ SUJETE O ŠPANSKOJ – TENISKOJ LEGENDI: „Uvek sam govorio da će Alkaraz da bude superzvezda!“

Švajcarski teniser Rodžer Federer izjavio je da je verovao da će Španac – Karlos Alkaraz da postane teniska superzvezda, prenose britanski mediji.

ALKARAZ NAKON POBEDE NA „JU-ES OPENU“: „Imao sam sreće što Ðoković nije igrao u Njujorku!“

Alkaraz je nedavno osvojio Ju-Es open, a potom je preuzeo prvo mesto na ATP listi.

„Pažljivo sam pratio šta je Alkaraz radio na Ju-Es openu, ali i tokom cele godine. Bilo je fantastično. Razočaravajuće je što nisam stigao da igram s njim. Trenirali smo na Vimbldonu, bilo je uzbudljivo. Bilo je lepo čuti njegove reči. Uvek sam govorio da će biti novih superzvezda, a on je jedan od njih“, rekao je Federer.

Švajcarac će na Lejver kupu u Londonu zvanično okončati igračku karijeru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Drago mi je što sam u GOAT prici. Jedan od najboljih trenutaka bio mi je kada sam oborio rekord Pita Samprasa i uzeo 15. grend slem sa njim na tribinama. Sve preko je bio bonus. Ne trebaju mi svi rekordi da bih bio srećan„, rekao je Federer.

On je istakao da će i po završetku igračke karijere ostati u tenisu, ali još nije odlučio koji

„Volim da ponovo viđam ljude, zato sam i želeo da stavim navijačima do znanja da će me videti ponovo, ali videćemo u kojem kapacitetu. Još moram malo da razmislim, da dam sebi vremena. Pre nekoliko nedelja čak sam i pomislio kako bih komentarisao tenis, što me nikada ranije nije interesovalo“, rekao je Federer.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter