Izvor: Blic.rs/Srna
24.09.2022 u 10:19
0

Severna Koreja se priprema za lansiranje balističkog projektila i o tome otvoreno govore!

Južnokorejska vojska primetila je da Severna Koreja priprema probno lansiranje balističkog projektila sa podmornice, javili su danas južnokorejski mediji.

PROVOKACIJA NA KOREJSKOM POLUOSTRVU Vojska Južne Koreje zabeležila je danas više „putanja“ za koje sumnja da su projektili koje je ispalila Severna Koreja!

Južnokorejska novinska agencija Jonhap javila je da je vojska tokom sedmice primetila pripreme u mestu Sinpo u provinciji Južni Hamgjong.

U saopštenju iz kancelarije južnokorejskog predsednika Jun Sukjeola navodi se da je šef države dobio izveštaje o naznakama i pokretima koji ukazuju na moguće severnokorejske provokacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Potpredsjednik SAD Kamala Haris posetiće region tokom sedmice i sastaće se sa japanskim i južnokorejskim liderima.

Neimenovani zvaničnik američke administracije izjavio je ranije da su tokom posete Harisove regionu „moguće nuklearne probe ili druge provokacije“.

Američki nosač aviona stigao je juče u Južnu Koreju prvi put nakon četiri godine, gde se pridružio ostalim plovilima koja učestvuju u zajedničkim vežbama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter