Izvor: Kurir.rs
14.10.2022 u 16:33
0

U BEOGRADU 54 ODSTO VIŠE TURISTA U ODNOSU NA OKTOBAR PROŠLE GODINE: Najbrojniji turisti iz Rusije, Turske i Nemačke

Turistička organizacija Beograda (TOB) saopštila je danas da je u Beogradu od početka godine registrovano 1.962.912 noćenja, što je za 54 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

Najbrojniji turisti od početka godine bili su Rusi (46.990), Turci (46.232), Nemci (39.465), turisti iz Bosne i Hercegovine (35.714) i Hrvatske (28.100), dok je veliki porast u broju dolazaka primetan i kada su u pitanju turisti iz Grčke (+364 odsto), Rumunije, Italije, Poljske, Izraela, Kine i SAD.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Direktor TOB Miodrag Popović rekao je da su uspešnoj letnjoj turističkoj sezoni u Beogradu doprineli brojni sportski i kulturni događaji koji su podigli kako vidljivost Beograda, tako i broj gostiju u glavnom gradu.

U NEDELJU IZMENE U SAOBRAĆAJU: Evo u kom vremenskom periodu i koje će linije gradskog prevoza biti promenjene!

U tom kontekstu, veoma je značajna sama pozicija Beograda, dostupnost, ali i sve naše aktivnosti kojima smo kontinuirano promovisali našu prestonicu na svim inostranim tržištima“, rekao je Popović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter