Izvor: kurir.rs
19.10.2022 u 12:27
0

KRAĐA KOD BORA ŠOKIRALA MEŠTANE: Lopovi odneli krov sa kuće!

U ataru borskog sela Donja Bela Reka dogodila se nesvakidašnja krađa, a oštećeni Zaječarac Dragan Stamenković sve je prijavio policiji i za lopovima se intenzivno traga.

Dragan je nedavno renovirao dedovinu nadomak sela, baš kod pojate svojih predaka. Postavio je krov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Kada su mi rođaci javili da je sa objekta nestao krov, bio sam zapanjen. Relativno skoro sam ga obnovio. Sve sam prijavio policiji, obavljen je uviđaj i sada čekam dalji ishod – kaže ovaj Zaječarac.

MUP RASVETLIO TEŠKE KRAĐE U VALJEVU: Uhapšeni mladići koji su počinili osam krađa!

Dragan kaže da je nestalo pola krovne konstrukcije i 120 kvadratnih metara pocinkovanog trapeznog lima. Šteta se procenjuje na oko 2.000 evra.

– Pretpostavljamo da su lopovi iz okoline ovog mesta i da su primetili novu krovnu konstrukciju. Mesto krađe je nešto udaljeno od prvih kuća. Verovatno su došli traktorom, kombijem, ili manjim kamionom. Stručno su sve razmontirali i odneli – saznajemo nezvanično od nadleđnih.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter