Izvor: TANJUG
31.10.2022 u 18:30
0

„BILO JE LOŠIH DANA, ALI BIĆE BOLJE“ Veliki povratak Bogdanovića na teren!

 Košarkas Atlante Bogdan Bogdanović najavio je da je blizu povratka na teren posle oporavka od operacije, prenosi sajt Jurohups.

Srpski bek je u maju ove godine operisao desno koleno i od tada traje njegov oporavak. Bogdanović zbog operacije kolena nije igrao za reprezentaciju Srbije ovog leta na Evropskom prvenstvu i tokom prozora za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2023. godine. Do sad je propustio šest utakmica nove sezone NBA lige.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Vratio sam se na teren i osećam se dobro, samo sam malo van košarkaškog ritma. Moram da povratim taj ritam, promenu pravaca i eksplozivnost. Trenutno sam fokusiran na to. Potreban je rad, iz nedelje u nedelju. Ne mogu svaki dan da vidim rezultate. Bude loših dana, baš loših dana. Onda dođu dobri dani. Vrlo je izazovno, izjavio je Bogdanović.

CRNO-BELI UPISALI I PETI TRIJUMF U ABA LIGI Košarkaši Partizana savladali su na svom terenu ekipu Mege rezultatom 86:76!

Bogdanović je u karijeri do sada igrao za Partizan, Fenerbahče, Sakramento kingse i Atlanta hokse.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter