Izvor: Tanjug
04.11.2022 u 17:04
0

Trener Partizana Željko Obradović u problemu zbog reprezentativnih obaveza igrača: „Tako je, kako je“

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da će osam ili devet igrača biti u ekipi za utakmicu sa Olimpijakosom.

„Danilo Anđušić, Balša Koprivica i Uroš Trifunović će biti sa reprezentacijom, već smo odlučili. Imaću tako osam, možda devet igrača za trening. Tako ćemo pripremati meč sa Olimpijakosom. Tako je, kako je. U nedelju ili ponedeljak oni odlaze sa reprezentacijom“, rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je izrazio očekivanje da će FIBA i Evroliga razgovarati i da će shvatiti jedni druge.

„Nadam se da u budućnosti nećemo imati takve probleme. Igrati tokom sezone. To je stara priča. U reprezentacijama treba da budu najbolji igrači. Veoma je prosto“, ocenio je Obradović.

NAVIJAČI ŠOKIRALI NOVAKA! Dobijao je svakakve zahteve, ali OVAKAV NIKADA! Nećemo tvoj reket, nećemo ni patike… (FOTO)

Partizan nakon utakmice sa Panatinaikosom zauzima osmu poziciju na tabeli Evrolige sa skorom od tri pobede i tri poraza.

U narednom kolu Evrolige košarkaši Partizana gostuju Olimpijakosu u Atini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter