Izvor: Tanjug
16.11.2022 u 21:13
0

Poznati rivali odbojkaša i odbojkašica Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu!

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u grupi A Evropskog prvenstva sa Italijom, Švajcarskom, Nemačkom, Belgijom i Estonijom , dok će ženska odbojkaška reprezentacija igrati u grupi A Evropskog prvenstva sa Belgijom, Slovenijom, Poljskom, Ukrajinom i Mađarskom, odlučeno je danas žrebom u Napulju.

Evropsko prvenstvo 2023. godine u konkurenciji odbojkašica igra se od 15. avgusta od 3. septembra u Belgiji, Nemačkoj, Italiji i Estoniji, a Evropsko prvenstvo u konkurenciji odbojkaša na programu je od 28. avgusta do 16. septembra u Italiji, Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Izraelu.

Odbojkašice će svoje utakmice u grupi igrati u Gentu, dok će odbojkaši grupnu fazu provesti u tri grada – Rimu, Peruđi i Ankoni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Selektor odbojkašica Danijele Santareli istakao je da grupa nije laka.

„Igramo protiv domaćina Belgije. Dobre su i ostale selekcije, kao Poljska sa kojom smo odigrali težak meč u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. Slovenija, Ukrajina, Mađarska… nije jednostavna grupa. Važan turnir, želimo da ostvarimo što bolji rezultat posle drugog mesta osvojenog u Beogradu“, izjavio je Santareli.

PALA JE ODLUKA, ĐOKOVIĆ IPAK IGRA NA AUSTRALIJAN OPENU: „Nakon svega što sam prošao u Australiji, ovo je sjajna vest“

Selektor odbojkaša Igor Kolaković smatra da je bitno kako će ekipa igrati posle razigravanja u grupi.

„Dobro je što u razigravanju nećemo odmah ići na svetskog prvaka. Posle grupe se odmah igra na ispadanje, tako da je vrlo važno kako će se igrati posle razigravanja u grupi. Videćemo na koga ćemo naići, kako će nas poslužiti žreb do kraja. Evropsko prvenstvo je jedno od tri najvažnija takmičenja tokom naredne sezone, moramo dobro da se spremimo i nastupimo bolje nego na prethodnom Svetskom prvenstvu“, zaključio je Igor Kolaković.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter