Izvor: TANJUG
20.11.2022 u 21:47
0

OGLASIO SE ĐOKOVIĆ POSLE NEVEROVATNE POBEDE: „Ovo je veliko olakšanje i zadovoljstvo“

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković izjavio je da je zadovoljan osvajanjem završnog mastersa u Torinu.

Ðoković je po šesti put u karijeri osvojio završni masters, pošto je večeras u finalu pobedio Norvežanina Kaspera Ruda 7:5, 6:3.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bio sam veoma zadovoljan kako sam igrao sa osnovne linije, pogotovo iz forhenda, hteo sam da budem agresivan i isplatilo mi se to. Veoma sam zadovoljan izdanjem, izjavio je Ðoković po završetku meča.

On je priznao da je bio nervozan u finišu duela sa Rudom.

Mnogo sam bio nervozan, posebno u onom poenu na 30:30, to je bio najduži poen meča. Morao sam ceo meč da ostanem fokusiran. Kada sam servirao za pobedu promašio sam par forhenda. Sigurno sam osetio nervozu, ali sam završio to asom i veoma sam zadovoljan. Prošlo je sedam godina od kada sam osvojio završni masters, mnogo je to vremena… Činjenica da sam čekao sedam godina čini ovu pobedu još slađom i većom, objasnio je srpski teniser.

Ðoković je ove sezone osvojio pet trofeja, a godinu će završiti na petom mestu ATP liste.

Sigurno sam govorio o ovoj čudnoj sezoni hiljadu puta, neću da se ponavljam, svi koji prate tenis znaju na šta mislim. Ova pobeda je veliko olakšanje i zadovoljstvo, ali i jedva čekam da odmorim nekoliko nedelja. Bio sam “na iglama“ cele godine, da li zbog čekanja odobrenja da odem negde ili zbog turnira, tako da sam baš zadovoljan što sam godinu završio na pozitivan način, zaključio je Ðoković.

Đoković nakon plasmana u finale Mastersa u Torinu: „Mislim da nisam odigrao baš najbolje, ali sam se dovoljno dobro držao!“

Srpski teniser je po završetku meča imao poruku za fudbalere Srbije, koji se trenutno nalaze u Kataru gde se pripremaju za mečeve na Svetskom prvenstvu. Ðoković je na kameri napisao: „Ma tako je breee, ajmo orlovi!“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter