Izvor:
05.09.2016 u 15:20
0

BIVŠA UČESNICA U STRAHU ZBOG RUŽICE: Hijene NAPALE Situ, a ona im VRATILA DUPLO! (FOTO)

Dizajnerka Sita Ahmić koja je boravila u vili "Parova" požalila se na Fejsbuku da nema mira od fanova Ružice Veljković, a razlog tome jeste Sitino mišljenje da Veljkovićeva ne zna da peva (više o tome pročitajte OVDE).

Ružičine Hijene izgleda ne mogu to da prihvate, pa su "bombardovale" dizajnerku porukama na društvenim mrežama.

Joj inboks mi je pod opsadom hijena. Sada tek vidim tko su hijene djeca od 13 godina dajte djeco sjašite mi s kičme … Šta se primate neće teta Sita dirati Ruzicu ajmo na spavanje sutra vam je škola popustite mi inboks, uplaših se kako ste opasna djeca napisala je Sita i "reagovala" da se oseća uplašeno.

Podsetimo, pobednica četvrte sezone zabavno – humorističkog programa "Parovi" i dizajnerka se nisu slagale otkad je Sita ušla u vilu, a ta netrpeljivost se izgleda nastavila i posle finala.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Sita Ahmić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter