Izvor:
06.09.2016 u 20:06
0

AFERA „e-MAIL“: Bivši gradonačelnik Njujorka izjavio da je KLINTONOVA BESRAMNI LAŽOV!

Rudi Đulijani, bivši gradonačelnik Njujorka, izjavio je da je Hilari Klinton slagala FBI tokom istrage o navodnom slanju poverljivih informacija putem privatnog e-mail servera.

Sugerišući da je njeno objašnjenje kako navodno nije znala da "C" označava "poverljivo" prilično "napregnuto", Đulijani je ispričao, gostujući u programu "Fox & Friends" da je pročitao pregršt dokumenata sa pomenutom oznakom.

Rekla je da je mislila da to ima veze sa abecednim poretkom. Ali niko iz FBI nije je pitao da li su postojale i oznake A, B, D, E, F? Kako to da je videla samo C? Tako da, ako po tome ne možete da 'provalite' da je "C" oznaka za "poverljivo", a pritom ste sekretar države, onda ste ili glupi ili lažete. Ne mislim da je Hilari Klinton glupa – rekao je Rudi Đulijani.

Hilari Klinton, nastavio je bivši gradonačelnik, nema prava da odlučuje šta jeste a šta nije poverljiva informacija, naglasivši da je to za bivšu sekretarku države "isključivo semantičko pitanje".

Ona je ili najgluplji sekretar države u američkoj istoriji ili besramni lažov – poentirao je Đulijani, a prenosi Politiko.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/politico

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter