Izvor:
08.09.2016 u 01:49
0

OVO SE NIKADA NIJE DESILO: Gost pripremio veliko IZNENAĐENJE za sve! (FOTO)

Večerašnja emisija "Upoznajte Parove" bila je veoma zanimljiva! Vesna Rivas, Mile kuvar, Akva igračica i drug Ane Spasojević govorili su sa voditeljkom Jovanom Jeremić o različitim temama, a fokus je bio na prethodnu sezonu rijaliti programa "Parovi" koja je oborila sve rekorde gledanosti.

Čim je počela emisija, Mile kuvar koji je i ranije ulazio u luksuznu vilu kako bi spremao specijalitete sa ukućanima, iznenadio je sve u studiju. On je doneo kolače koje je napravio za sve goste, a za dame u studiju ružu. Ipak, pošto je njegov favorit bila Vesna, njoj je bila namenjena bela ruža.

Pogledajte kako je izgledalo iznenađenje:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter