Izvor:
08.09.2016 u 02:19
0

PRESELA JOJ GUČA: Sandra Akva otkrila zbog čega je PREPLAKALA dan!

Trbušna plesačica Sandra Akva gostovala je u emisiji "Upoznajte Parove", a za happytv.rs pričala je o svom poslu i nastupima koje ima, kako kaže, širom Srbije i dalje.

Sa Erom nastupam često, on mi je kao rod. Bila sam skoro u Leskovcu, u Guči, tada sam završila na naslovnim stranama. Plakala sam tada jer su me uslikali kada me je neko uhvatio za grudi. Uz Dodika i Cecu, ja sam bila glavna atrakcija. Imam puno posla, to je najbitnije. Od toga sam zaradila stan. Radim i u inostranstvu, sa 19 godina počela sam da igram. Nemam oca, pa sam sve sama stekla. Radila sam i u pekari – ispričala je Sandra bez ustručavanja.

Ona je i otkrila kakvo je stanje u ljubavi.

Nisam udata, imam momka, ali nisam nešto zadovoljna. Što se tiče mog posla, muškarci ga ne razumeju, svi mi kažu da nađem nekog stranca. Treba mi neki jak muškarac, da me predvodi – istakla je ona.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter