Izvor: HappyBSC
22.06.2020 u 14:00
0

HAOS U BUDVI Narod povratio opštinu, specijalci okružili zgradu (VIDEO, FOTO)

Specijalne policijske snage ponovo su jutros ispred zgrade Skupštine opštine Budva, a poslanici i odbornici Demokrata probili su kordon privatnog obezbeđenja i ušli u zgradu. 

Nakon ulaska gradskih funkcionera u zgradu Opštine Budva osvanuo je snimak na društvenim mrežama na kojem se vidi da je privatno obezbeđenje, čiji kordon je jutros probijen, izbačeno iz zgrade. 

Predsednik SO Budva Krsto Radović je u svom kabinetu, dok je Snežana Kuč, odbornica DPS-a koja je izabrana da bude VD predsednika SO u hodniku.

Odbornici Demokrata nalaze se u kancelariji predsednika SO Budva, a Dragan Krapović je poručio da neće izlaziti, i „da ih polcijska hunta sve pohapsi“.  

Kordon policijskog obezbeđenja je probijen uz, kako se na snimku čuje, povike „Lopovi, lopovi“, a nakon ulaska u kancelarije, Demokrate su se obratile okupljenom narodu ispred zgrade opštine i poručile da ostanu mirni i da ne vređaju policiju. 

U kabinetu predsednika Opštine Budva Marka Carevića u toku je kolegijum kojem prisustvuju svi predstavnici političkih partija.

Potpedsednik Demokrata i nekadašnji gradonačelnik Budve Dragan Krapović potvrdio je da su izabrani gradski funkcioneri na svojim radnim mestima, u sbvojim kancelarijama i da neće izaći dok se situacija „na neki način ne reši“.

Dragan Krapović, izjava poslije sastanka 22. 06

Krapović: Mi smo najbrutalnije prevareni i slagani, a kolege Divanović, Jelušić I Bulatović su se ponijeli poput poslednjih šarlatana „Kao što sam i ranije onog dana rekao, danas smo sjeli za ovim okruglim stolom ali prije svega na ljudskom nivou, jer na političkom nivou nije moguće da ova ekipa sjedi za istim stolom“, poručio je danas nakon održanog sastanka u Akademiji znanja, potpredsjednik Demokrata i odbronik u SO Budva Dragan Krapović, dodajući da su najbrutalnije prevareni i slagani, a kolege Divanović, Jelušić I Bulatović su se ponijeli poput poslednjih šarlatana.

Posted by Radio Televizija Budva on Понедељак, 22. јун 2020.

Ukoliko, kako je rekao, policijska hunta smatra da ponovo treba da upadne i bije poslanike,  onda je to prava poruka i Briselu i Vašingtonu i Londonu, i svim ostalim međunarodnim adresama.

Predsednik Skupštine Opštine Budva Krsto Radović obratio se sa prozora kabineta okupljenom narodu koji se nalazi ispred zgrade i poručio da nema odustajanja.

– Kao što vidite danas smo opet na svojim radnim mestima. Prevaranti, lažovi i lopovi nas više odavde neće isterati bez da nas ubiju.

On je poručio i da je policija zloupotrebljena. 

ZAUZET KABINET PREDSJEDNIKA SO BUDVA

‼OSLOBOĐEN KABINET PREDSJEDNIKA SO BUDVA

Posted by Aleksa Becic – Demokrate – Demokratska Crna Gora on Понедељак, 22. јун 2020.

– Gospodo, ova policija je zloupotrebljena i bačena u blato, nemojte prema njima ništa ružno da kažete. To su naše komšije i prijatelji – poručio je Radović sa prozora.

Podsetimo, Vladimir Bulatović i Snežana Kuč koje je nova odbornička većina u Budvi imenovala za vršioce dužnosti predsednika Opštine i Skupštine opštine jutros su došli u zgradu opštine čime je prekršen ključni dogovor za dijalog o rešavanju krize i smirivanju tenzija u gradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter