Izvor:
27.11.2016 u 20:33
0

VODITELJKA U SUZAMA: ANA MIHAJLOVSKI podnela papire za RAZVOD, a porodični DOM NAPUSTILI su ….

Nakon sedam godina braka Ana i Mirko više ne žive zajedno.
Voditeljka Ana Mihajlovski i Mirko Grubin razvode se nakon sedam godina braka, a njen uskoro bivši muž napustio je stan u kom su do skoro živeli zajedno sa svoje dvoje dece!
Kako se priča, Ana izuzetno teško podnosi dešavanja u privatnom životu, a najteže joj je zbog dece i pitanja oko starateljstva koje će se uskoro pokrenuti.
Ana se nije oglasila ovim povodom, a ako je suditi po pričama i pisanjima pojedinih medija u njenom braku sa Mirkom bilo je previše nesuglasica koje su presudile da voditeljka pokrene zahtev za razvod braka.

Ovo je, navodno, najviše iznenadilo njihove prijatelje koji su ih smatrali idealnim parom koji živi u potpunoj harmoniji, i koji je pre nešto više od godinu dana dobio drugo dete – sina. Podsetimo, Ana iza sebe već ima jedan brak, sa vlasnikom producentske kuće “Emoušn”, Goranom Stamenkovićem, sa kojim ima i ćerku.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter