Izvor:
19.12.2016 u 18:30
0

Vučić zahvalio EMS-u na DONACIJI: Deset puta više dece se LEČI u inostranstvu nego ranije!

Danas lečimo u inostrastvu deset puta vise dece nego pre tri godine, rekao je Aleksandar Vučić, zahvalivši Elektromrežama Srbije na donaciji vrednoj pet miliona dinara, koju je ta kompanija dodelila fondu za lečenje u inostranstvu.

"Ono što je veoma važno za današnju akciju je da istaknem da je to deset puta više dece na lečenju u inostranstvu nego pre tri godine, ne deset odsto više, već 10 puta više. Zato neću da trpim kritike na račun države od onih koji nikad ništa nisu uradili, a drže pridike", rekao je Vučić dodajući da je dobro što taj novac i višak profita Elektromreže troše na taj način.

Kako je primetio, nadao se i čekivao i nešto više od takve firme, ali, dodao je, valjda će to biti naredne godine.

Elektromreže Srbije najavile su da će donirati pet miliona dinara Budžetskom fondu za lečenje dece u inostranstvu, a ugovor o toj donaciji potpisan je danas u prostorijama EMS-a.

Potpise su stavili ministar zdravlja Zlatibor Loncar i generalni direktor "Elektromreža Srbije" AD Nikola Petrović, a u prisustvu premijera Aleksandra Vučića.

Tanjug
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter