Izvor:
19.12.2016 u 19:10
0

Bonući ostaje u Juventusu: do 2021. godine

Odbrambeni fudbaler Juventusa Leonardo Bonući produžio je ugovor do 2021. godine, saopštio je petostruki uzastopni šampion Italije.
Bonućijeva i Juventusova saradnja biće za godinu dana duža nego prethodna, s stim što je odlični defanzivac dobio povišicu i zarađivaće 4,5 miliona evra godišnje, bez bonusa.
Ovaj 29-godišnji fudbaler odbio je ponude Čelsija i Mančester Sitija jer želi da torinskom klubu pomogne u napadu na dugo čekan trofej Lige šampiona.

Bonući je u Juventus stigao 2010. godine iz Barija, brzo je napredovao i postao jedan od stubova odbrane, imao je veliki doprinos u osvajanju pet titula Serije A, dva Kupa Italije, tri nacionalna Superkupa, ali i igrao finale Lige šampiona u porazu od Barselone (3:1) prošle godine.

Karijeru je počeo u Interu, igrao je i u Pizi i Trevizu, dok je za reprezentaciju Italije odigrao 64 meča i dao četiri gola.

Tanjug

Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter