Izvor: Tanjug
22.06.2020 u 22:48
0

BUDVANSKA DRAMA: Građani i policija ispred Opštine, čeka se razvoj događaja!

Nakon propalog dijaloga o prevazilaženju budvanske krize, ispred zgrade Opštine Budva i večeras se okupila veća grupa građana, dok je ispred zgrade postavljen kordon policije.

Predsednik budvanske Skupštine opštine Krsto Radović je pozvao građane na mir i zamolio ih da niko ne dira policiju, da im se ne obraćaju pogrdno.

IZBORI 2020

UŽIVO! NAJUBEDLJIVIJA POBEDA IKADA: SNS OSVOJIO 75 ODSTO MANDATA i dva miliona glasova

RIK: Izlaznost 50,3 odsto, SNS-u 191 mandat

Analiza: Gubitnici cela opozicija, najveće iznenađenje Sergej Trifunović

ŠAPIĆ: Čestitala su mi samo dva političara, Vučić i Tadić

PREDSEDNIK JERMENIJE ČESTITAO VUČIĆU: Impresivna pobeda! (FOTO)

Radović je rekao da će se onaj ko bude napao policiju smatrati neprijateljem rukovodstva budvanske opštine, koje je prošle nedelje tesnom većinom smenila grupa odbornika predvođena DPS-om.

 Radović je rekao da će šta god da se desi za to biti odgovorni vršioci dužnosti rukovodilaca opštine Vladimir Bulatović i Snežana Kuč.

Radović je pozvao sve koji žele rešenje budvanske krize da dođu u zgradu Opštine, ali ne sa „paravojnim i parapolicijskim formacijama“.

– Molim vas da budete mirni i uzdržani, da ne napadate policajce. Oni su momci iz Budve, koji žive ovde i bačeni su u blato – rekao je Radović.

Poručio je da situaciju u Budvi prati evropska zajednica i svi drugi.

SVE O KORONI

SUTRA ZASEDA KRIZNI ŠTAB: RAZMATRA SE UVOĐENJE NOVIH MERA!

DR TIODOROVIĆ ne može da veruje da su ljudi POHRLILI U GRČKU!

SRBIJA JE SPREMNA: KBC BEŽANIJSKA KOSA OD SUTRA KOVID-BOLNICA!

– Ovakvu pljačku, lopovluk, kršenje zakona, prekrajanje izborne volje građana, krađu i falsifikovanje pečata… ovo je nezapamćeno u poslednjih trideset godina. Za ovo je potrebna kondicija, a mi je imamo –  poručio je.

Ranije danas u Budvi su primećene pojačane policijske snage.  Spekulisalo seo intervenciji i hapšenju opštinskih funkcionera do čega za sada nije došlo.

Inače, atmosfera u Budvi je tokom celog dana napeta, nakon što su Bulatović i Kuč jutros prekršili dogovor i zauzeli kancelarije predsednika Opštine i predsednika Skupštine opštine.

U jednom trenutku predstavnici stare budvanske vlasti su probil kordon privatnog obezbeđenja, koje je doveo Bulatović i ušli u zgradu, gde je održan i kolegijum predstavnika svih lokalnihh stranaka, ali dogovor nije postignut.

PROČITAJTE I OVO

VUČIĆ: IDEM U BRISEL, NE MOŽEMO RAZGOVARATI AKO JE JEDAN JEDINI ZAHTEV PRIZNAVANJE NEZAVISNOSTI KOSOVA (UŽIVO)

SRBIJI PRETE POPLAVE: IZLILA SE REKA JADAR, KREĆE TALAS IZ OSEČINE!

NOVO NAUČNO OTKRIĆE UZDRMALO SVET: EVO OD KOGA POTIČU SAVREMENI GRCI!

Ukrajinska tajna služba OTKRILA NOVE DOKUMENTE O ČERNOBILJSKOJ NESREĆI!

BAKINA KUHINJA: KROMPIRUŠA KOJA STO JEZIKA GOVORI!

Policijske snage iz svih delova Crne Gore okupljaju ponovo u Budvi sa namerom da, kako kažu, novim nasiljem „legalizuju“ političku korupciju i omoguće da upravljanje Budvom preuzme „većina“ koju priželjkuje crnogorska vlast.

Mediji prenose i da im je iz opozicionog Demokratskog fronta potvrđeo da su pripadnici SAJ-a stigli u Budvu.

– Očekuje se intervencija policije iz drugih gradova. Budvanska policija ili nije raspoložena da interveniše ili im Veljović ne veruje –  rekao je funkcioner DF-a Slaven Radunović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter