Izvor: Happy BSC
04.07.2021 u 11:20
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Da Vučić nije dao Zvezdi, Partizanu i Vojvodini pare – ti klubovi bi NESTALI!

U jutarnjem program Happy televizije gosti su bili Jovan Sekulić, sportski novinar, kao I dr Cvetko Riđošić – Doktor nauka i nekadašnji predsednik FK „Vojvodina“. Razgovarali su o stanju fudbala u Srbiji – šta se dešava u srpskom fudbalu.

– Mi smo krenuli u kvalifikacije za svetsko prvenstvo, ali nemamo savez! Da se Pantelić pitao, ni Piksi nikada ne bi bio selektor.  Rešenje jesu izbori, ali to je nakaradni sistem. Samo je organizacija fudbala ostala u delegatskom sistemu, to nas koči. Mi ćemo dobiti novo rukovodstvo tek za Novu godinu. Marko Pantelić je predlagao i Tumbu, a trebalo bi i Piskija, a sad je rečeno da je on na toj poziciji nelegalno – znači sve je nelegalno? Ako se Evropa zainteresuje za ovo šta se ovde dešava, to neće biti dobro. Ako se pusti da to ide po delegatskom sistemu, tu se ništa bitno promeniti neće, rekao je dr Cvetko Riđošić.

VAŽNO: 

DOKTOR ILIĆ OTKRIO ZA HAPPY TV: Komisija ne pravi razliku između KAVEZA I KREVECA?! Otkrivena POLITIČKA POZADINA JEZIVOG IZVEŠTAJA za socijalne ustanove

DR DRAGUTINOVIĆ EKSLUZIVNO ZA HAPPY TV: Ovo je ključno i jedino rešenje protiv novog DELTA SOJA ako želimo da dočekamo mirnu jesen!

BEOGRADSKA SVETINJA U DIVNIM BOJAMA: Hram Svetog arhangela Gavrila osvetljen dekorativnom rasvetom! (FOTO)

VREMENSKA PROGNOZA ZA 4. JUL: Idealan dan za šetnju!

– Treba da se raspišu izbori, i to je posao od 5,6 meseci. Ja volim Beograd, ali nisam za beogradizaciju fudbala, naglasio je novinar Jovan Sekulić.

– Organizovani kriminal je u sve pore ušao. Ovaj klan Belivuka bio je i u prostorijama srpskog kluba. Oni dođu I kažu “ova utakmica se ovako mora igrati”. To niko ne može da iskoreni, sem naše politike, otkrio je Riđošić.

– Bili smo svetski prvaci, ta reprezentacija je prodata praktično pre punoletstva. Gde su sad ti igrači? Odlaze nam kao deca. Za to je kriva delegacija klubova. Zašto toliko plaćamo te strance, njihova su primanja enormna, a ne naprave velike pomake za klub, rekao je Riđošić.

– Jako bitna stavka je i kako reaguju roditelji. Roditelji misle da znaju bolje od trenera kako dete treba da igra, rekao je Sekulić.. 

– Kvalitet prvenstva nas je doveo do toga da ove godine nijedan transver nemamo, prokomentarisao je stanje Riđošić. i nastavio: Zakon o sportu je odličan, ali da nije predsednik države intervenisao i dao Zvezdi, Partizanu i Vojvodini pare – ti klubovi bi nestali, naglasio je Riđošić za Happy televiziji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter