Izvor: Tanjug
07.07.2021 u 17:35
0

PUCNJAVA U ČIKAGU: Ranjena tri policajca!

Trojica policajaca ranjena su jutros iz vatrenog oružja, dok su se vozili prema autoputu u južnom delu Čikaga, saopštila je lokalna policija.

VAŽNO: 

EVO KADA OD VRUĆINE NEĆEMO MOĆI NI NA ULICU: Meteorolog otkriva kakvo nas vreme očekuje narednih dana!

POTRESNA ISPOVEST MAJKE MALOG ANDREJA POSLE PRESUDE: Malo je da OVOLIKO robija za smrt mog deteta – ti životi su zauvek ugašeni!

MITROPOLIT JOANIKIJE: Neka im Bog oprosti!

Pucnjava se dogodila u 05.50 sati u blizini 22. okružne policijske stanice u prigradskom naselju Morgan Park, prenosi agencija AP.

Trojica policajaca nalazila su se u neobeleženom vozilu na putu da obave službeni zadatak kada su u njih „pucali sa ulice“, rekao je novinarima policijski nadzornik u ČCikagu Dejvid Braun.

Dvojica policajaca su agenti saveznog Biroa za alkohol, duvan, vatreno oružje i eksplozive (ATF), a jedan je policajac iz Čikaga, rekao je Braun.

Njihove povrede nisu opasne po život.

Nije prijavljeno nijedno hapšenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter