Izvor: ALO
10.07.2021 u 13:31
0

„TAKO SVAKE GODINE“: Sandra Afrika spakovala kofere i napustila Beograd, a evo i zašto!

Ističe da joj ova promena veoma prija

PROČITAJTE JOŠ:

STEŽE SE OBRUČ OKO SRBIJE: I Micotakis se pridružuje priznanju kosovske samostalnosti

ISELJAVAJU SE SA KOSOVA: U albanskim sredinama sve manje stanovnika

POTOPLJENA SUBOTICA – AUTOMOBILI PLIVAJU! Jaka kiša praćena olujom sručila se na grad

Kako bi joj bilo lakše da funkcioniše i putuje po regionu dok traju nastupi i sezona, pevačica Sandra Afrika se privremeno preselila u Crnu Goru gde ima najviše tezgi u toku leta.

– Meni je ovo i posao i zadovoljstvo. Radim, nastupam, a preko dana uživam na moru. I da radim i da se odmorim. Zato sam se stacionirala u Crnoj Gori, tako svake godine. Lakše mi je da putujem i u Hrvatsku i u okolne države na nastupe, pa se vratim ovde na nove koncerte. Tek sam stigla u Crnu Goru pa nisam stigla da obiđem plaže, ali to ću uraditi ovih dana – rekla je Sandra i dodala da voli da uživa na svom brodu.

– Najviše volim kad sam na svom brodu. To mi je uživanje pravo. Pa isplovim, to je mir – ističe pevačica.

Kako kaže, i dalje joj je teško da se navikne na obaveze, jer je zbog pandemije korona virusa navikla da odmara.

– Odmor mi je jako potreban posle nastupa. Treba da se naviknem na ovaj tempo. Neka je samo krenulo, dosadno je bilo – iskrena je bila Sandra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter