Izvor:
25.04.2017 u 19:07
0

DALILA OTVORENO PRIČALA O BIVŠEM DEČKU: Nisam ja zaboravila Dadu, ali sa Dejanom će se desiti…

Bosanska Paris Hilton kako je mnogi nazivaju, Dalila Mujić, otkrila je sa ni sama ne zna šta će se desiti sa Dejanom Dragojevićem sa kojim se zbližila na samom počektu njegovog ulaska u "Parove".

Takođe, ona je dodala da nije ona zaboravila bivšeg dečka Dadu, kako mnogi pričaju, nego on nju.

Ne planiram ništa, šta se desi, desiće se. Okrenula sam ovaj boravak ovde i to da pratim svoje osećaje i svoju intuiciju. Želim da meni bude dobro, za ostalo me baš zabole. Dado je mene zaboravio, ne ja njega. Svako ima pravo da misli šta želi, ja to nikome ne mogu da zabranim. Mislim da sam jako postala okrutna što se tiče emocija i to mi se mnogo dopada nego suze iz dana u dan koje sam puštala zbog ljudi koji su to samo koristili – istakla je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter