Izvor:
27.04.2017 u 00:58
0

PREBLEDEO, PA USTAO OD STOLA I OTIŠAO: Mladen u neverici nakon saznanja da je Branka sa oženjenim muškarcem koji joj je ugradio silikone! (FOTO)

Voditeljka Anđela Lakićević pokazala je večeras novinski članak na kojem piše da je Branka Okuka pre ulaska u rijaliti bila sa oženjenim čovekom koji joj je inače i uradio silikone u ustima, pošto je doktor na jednoj klinici.

Tada su svi skandirali, a ona je objasnila da joj je dečko uradio usta, ali da on nije oženjen i da ne radi u Beogradu, nego da je iz Višegrada i da ide po klinikama kada ga pozovu zbog pacijenata.

U tom momentu je Mladen ustao od stola i otišao, a svi su prokomentarisali kako se naljutio kada je ovo čuo.

On se ubrzo vratio, pa je rekao kako mu je neprijatno da sve ovo sluša, ali da ga ne interesuje Brankina prošlost, nego sada kada su zajedno.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter