Izvor:
14.05.2017 u 23:41
0

JEZIVA ISPOVEST UČENICE: Profesor me je silovao, godinama sam čuvala bolnu tajnu! (foto)

– On je imaju status slavne osobe, a podsećao me je na omiljenog pevača Marka Ovena. Njegovi komplimenti i pažnja laskali su mi – ispričala je Hajli Mekkgregor, danas žena koja svedoči o zavođenju i zloupotrebi od strane njenog profesora.

Hajli je više od 20 godina sa sobom nosila bolnu tajnu.

– Nikad u životu se nisam osećala tako posebno kao kada sam prvi put ušla u auto učitelja glume. Nisam bila jedina učenica kojoj je on bio simpatija. Mislila sam da se zaljubljuje u mene. I u svojim devojačkim fantazijama zamišljala sam da ćemo jednog dana biti zajedno iako je imao ženu i malog sina – ispričala je Hajli koja je kao devojčica od 13 godina bila bucmasta i vrlo povučena.

Najgore od svega je što je nen zlostavljač imao poverenje njenih roditelja koji nisu ništa sumnjali. Mislili su da joj je mentor i da se trudi da joj pomogne glume. A zapravo vozio je jednom nedeljno na neko napušteno mesto, gde je skidao, ljubio….

Ova žena je tek pre četiri godine priznala svima šta joj se dešavalo i od tada je na intenzivnoj terapiji.

– Nije hteo da spava sa mnom, znao je da bi to već bio težak zločin. Nevinost sam izgubila sa 15 godina – ispričala je.
Iako se profesor odselio, jedan put u London bio je povod da se opet vide. Prespavala je u njegovoj porodičnoj kući i te noći je izgubila nevinost. Bila je ponosna, ali on joj se više nikada nije javio. Posle svega, Hejlije je dugi niz godina imala problematične odnose sa svima, a posebno sa muškarcima.

– Zlostavljao je još nekoliko devojčica, a na kraju je završio u zatvoru na 20 meseci. Razočarana sam presudom, ali sam srećna jer je barem završio na listi seksualnih prestupnika i zauvek je izgubio dozvolu da radi u školama – kazala je Hejli.

Kurir
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter