Izvor:
15.05.2017 u 23:53
0

GENIJALNO: Šta raditi kada vas pojuri policija? (VIDEO)

Neki ljudi sa nedostatkom mašte bi pomislili da savitljiva aluminijumska cev služi samo za ventilaciju jer to piše na njoj, neki bi možda pustili vodu kroz nju iz ko zna kojeg razloga, ali neki taktički geniji u svemu vide metod kamuflaže.

Jednog od njih možemo videti na "Jutjub" snimku koji je jednostavno eksplodirao u zadnjih nekoliko dana.
Na njemu “glavni junak” iz SAD za svega 12 sekundi pokazuje kako je moguće brzo navući sklopivu metalnu cev preko glave, u slučaju da se iznanada javi potreba za tim. Ali ventilacija koja nigde ne vodi ne bi nikoga zavarala.

Zato je potrebno nasloniti je na zid kako bi delovala korisno.

Publika je, sudeći po komentarima i ocenama, oduševljena jednostavnim, elegantnim i smešnim izvođenjem na kraju koga čovek postaje instalacija, ali ima i onih koji razmatraju koliko bi praktično ovako nešto bilo u stvarnosti.

Autor naslovom i opisom daje jednu mogućnost za primenu ovog “izuma”, ali bi u stvarnosti možda bilo bolje pustiti Holivud da se bavi tim događajima, i izbegavati situacije u kojima je potrebno nositi metalni kotur radi bežanja od policije.

Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter