Izvor: Happy BSC
14.07.2021 u 10:27
0

DEMO BERIŠA I VELJKO ODALOVIĆ OTKRIVAJU ZA HAPPY TV: Ne daju nam da istražujemo tela SVIREPO UBIJENIH SRBA na Kosovu! Da li je Prištinska vlast spremna da prizna svoje greške?!

Veljko Odalović, predsednik Komisije za nestala lica Vlade Srbije, Demo Berisa, predsednik Matice Albanaca u Srbiji bili su gosti u jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“.

Razgovarano je o teškoj temi, nerasvetljenim slučajevima nestalih na Kosovu.

VAŽNO:

HAOS U BEOGRADU! GORI MAGACIN NA DORĆOLU: Na licu mesta šest vatrogasnih ekipa!

VELIKI PROBLEMI I ZA TURSKI TURIZAM: Kipar zabeležio najviše obolelih od početka epidemije

DANAS VEOMA TOPLO: Temperatura i do četrdeset stepeni!

DANAS SU SVETI VRAČI! Posvetite se molitvi – ali OVO nikako ne radite!

– Kada amerika bude drugačije razmi[ljala, oni neće znati kako se zovu. Ja nikada nisam čuo da je bilo sto za jednog. Bilo je teških zločina, na primer, ubistvo porodica. Naš sud je osudio one koji su to počinili. Suđeno im je. Naša policija je ta koja je sprečila šiorenje tih zločina – nisu to bile međunarodne snage, nego mi. da li bi haški tribunal sebi dozvolio da to propusti. Oni su donosili presude I bez dokumenata. Činjenica je da je I u Meji I na mnogim mestima bilo zločina, rekao je Veljko Odalović

– Ovi ljudi koje mi tražimo danas, mi imamo utvrđene nalaze, za strašne zločine, ubijena petočlana porodica. Ali nemamo prava da tamo istražujemo. Bitno je da li je spremna Prištinska vlast da prizna svoje greške, jer trpimo svi, nastavio je. 

– Kada se govori o ovoj temi, svi pripadnici Vojske bili su procesuirani, niko nije imao komandu da izvršava zločine. Niko nije registrovao da je postojalo sto za jedan. Da li su pojedinci vršili zločin – jesu: Meja, Velika Kruša… ali se može tačno videti koja jedinica je na kom prostoru bila, rekao je Demo Beriša.

NAPAD NA DEČANE 

– Prema svim detaljima, zbog vremenskog perioda, došlo je do krađe vode, i otvoren je vodovod gde je došlo do zagađenja, naglasio je Demo Beriša

– Ja ne verujem u diverziju. Na Kosovu je jako loše stanje. Stanovništvo sve gore živi, uslovi su sve teži. Ne brinu o stanovništvu, rekao je Odalović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter