Izvor: Srbija Danas
15.07.2021 u 14:49
0

TUGA DO NEBA: Preminula nekadašnja najbolja teniserka sveta (FOTO)

Nekada najbolja teniserka sveta i osvajačica sva četiri Grend slema, Amerikanka Širli Fraj, preminula je u 94. godini života, objavila je Teniska kuća slavnih.

VAŽNO:

VUČIĆ: Gradimo sve što nije do sada, PRAVIMO 12 NOVIH BOLNICA, i povećavamo plate zdravstvenim radnicima! BUDUĆNOST ĆE REĆI ISTINU (VIDEO)

ČOVIĆ OTKRIO PRAVILA IGRE KOSOVSKIH ALBANACA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija će priznati Kosovo onog trenutka kada hrišćani otpišu Boga!

DRECUN RAZOTKRIO VUKČEVIĆEVE NEISTINE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Izveštaji ilegalno dospevali u javnost – TUŽILAŠTVO UGROZILO ŽIVOT SVEDOKU! Ovo je krivično delo za koje ON nije odgovarao!

PRVI PUT NA HAPPY TV: Istinita ispovest Branislava Puhala telohranitelja Ratka Mladića „SRBI, NE STIDITE SE GENERALA!“

Fraj je jedna od 10 žena koje su uspele da osvoje sva četiri najprestižnija teniska turnira. Trijumfovala je na Rolan Garosu 1951. godine, na Vimbldonu i US openu 1956. i na Australijan openu 1957. godine. Prvi reket sveta bila je 1956. godine.

Širli je osvojila i 13 Grend slem titula u dubl konkurenciji. Uspela je da i u parovima podigne trofeje na sva četiri turnira. Fraj je jedna od šest žena koje su uspele da trijumfuju na sva četiri Grend slema u obe konkurencije.

Profesionalnu karijeru ova sjajna teniserka okončala je u 30. godini života.

Bila je udata sa Australijanca Karla Irvina i imali su četvoro dece.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter