Izvor:
05.06.2017 u 19:12
0

STRAVIČNA MUTACIJA: Rođeno tele sa ljudskom glavom! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Tele sa ljudskom glavom nedavno je rođeno u Indiji. Životinja je preminula nedugo nakon rođenja, ali meštani veruju da je u pitanju božji znak.

Oni su telo stavili u sanduk, ukrasili cvećem i sada hodočasnici iz svih krajeva zemlje dolaze da se klanjaju uginulom teletu.

Vlasnik krave koja se otelila kaže da je ostao u šoku kada je video da tele ima ljudske oči, nos i usta. Odmah je pozvao veterinare, ali za životinju nije bilo spasa. Na kraju su je postavili u stakleni sanduk.

– Bog se ponovo rodio, došli smo ovdje da zatražimo njegov blagoslov – rekao je biznismen Maheš Katurija (50) koji je došao da se pokloni ovom čudnom biću.

Leš životinje je izložen već tri dana, a plan je i da sazidaju hram ovom “božjem stvorenju”, prenosi Telegraf.

Nema zvaničnog objašnjena naučnika kako se ovo dogodilo i šta je moglo da dovede do ove stravične mutacije.

Pogledajte video:

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Twitter/into_the_wild7

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter