Izvor:
28.06.2017 u 15:14
0

PUCNJAVA U TUZLI: Ubijen radnik obezbeđenja koji je i pre 8 godina bio meta!

Policija u Tuzli uhapsila je 51-godišnjeg muškarca E.S. zbog sumnje da je ubio sugrađanina Ivicu Kantora (51), saopšteno je iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

Pucnjava se dogodila sinoć oko 23 sata ispred restorana u blizini šetališta Slana banja u Tuzli.

Tragičnom događaju, prema pričama očevidaca, prethodila je verbalna prepirka, a Kantor je ubijen iz neposredne blizine hicima iz pištolja. Nezvanično, osumnjičeni za ubistvo je uhapšen.

Inače, Ivica Kantor je radio kao obezbeđenje, a još 2009. godine teško je ranjen hicima iz automatske puške ispred Doma mladih u Tuzli, a lekari su se za njegov život borili danima. Kada se oporavio, nastavio je da se bavi istim poslom, ali ovoga puta mu nije bilo spasa.

Uviđaj je u toku.

Avaz.ba
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter