Izvor: Tanjug
23.06.2020 u 07:45
0

MILANOVIĆ PORUČIO: Ne vidim razlog za odlaganje izbora u Hrvatskoj

 Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je da ne vidi razlog za odlaganje izbora u Hrvatskoj, koje je raspisao za 5. juli.

Pitanje mogućeg odlaganja parlamentarnih izbora u Hrvatskoj je pokrenuto zbog svakodnevnog povećanja broja zaraženih korona virusom. Inače, izbori su raspisani nekoliko meseci ranije, odnosno rok za njihovo održavanje je polovina decembra ove godine.

– Izbori u Hrvatskoj su 5. jula. Ja sam ih raspisao za taj datum i ne znam kako se to menja u demokratskoj državi –  rekao je juče hrvatski predsednik.

Dodao je da o tome nije ni razmišljao niti želi da o tome sada govori da se ne bi shvatilo da sugeriše ili ukazuje na to da možda taj datum i nije bio najbolji termin za raspuštanje parlamenta, prenelai su mediji

PROČITAJTE I OVO

VUČIĆ: IDEM U BRISEL, NE MOŽEMO RAZGOVARATI AKO JE JEDAN JEDINI ZAHTEV PRIZNAVANJE NEZAVISNOSTI KOSOVA (UŽIVO)

SRBIJI PRETE POPLAVE: IZLILA SE REKA JADAR, KREĆE TALAS IZ OSEČINE!

NOVO NAUČNO OTKRIĆE UZDRMALO SVET: EVO OD KOGA POTIČU SAVREMENI GRCI!

Ukrajinska tajna služba OTKRILA NOVE DOKUMENTE O ČERNOBILJSKOJ NESREĆI!

BAKINA KUHINJA: KROMPIRUŠA KOJA STO JEZIKA GOVORI!

„Ali sada kada je parlament raspušten moramo ići na izbore“, rekao je Milanović.

Spreman je, dodao je, da sasluša svakoga ko smatra da postoje materijalni i zdravstveni razlozi za odlaganje izbora, ali to, uveren je, neće ništa promeniti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter