Izvor:
04.07.2017 u 23:49
0

ZARAD STABILNOSTI U REGIONU: Amerika protiv promena granica na Balkanu! (foto)

Priština — SAD ne podržavaju nikakvo prekrajanje granice na Balkanu, poručio je zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Hojt Brajan Ji.

On smatra da promena granica ne bi doprinela bezbednosti i stabilnosti u regionu.

– Granice balkanskih zemalja su jasno definisane, međunarodno priznate, i nisu pitanje spora. Promena granica na Balkanu ne bi dobrinela bezbednosti i stabilnosti u regionu – rekao je Ji za grčki list Katimerini, a prenosi prištinski Klan Kosova.

On je pozvao političare u regionu da se uzdrže od retorke "raspirivanja i podele" i da se usredsrede na političke i ekonomske reforme koje su neophodne za evroatlanske integracije.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter