Izvor:
07.07.2017 u 18:26
0

„EREKCIJA SMRTI“ TRAJE ZAUVEK: Balsamovani PENIS obešenog lopova danas vredi ČITAVO BOGATSTVO!

Veruje se da je famozni polni organ istrgnut od jednog engleskog lopova, koji je neposredno pre toga osuđen na smrt vešanjem. Prema navodima Sandej Ekspresa, nemili događaj se zbio u 18. veku. Sada je odstranjeni penis jedan od eksponata Muzeja kurioziteta, likovne umetnosti i istorije prirode u Londonu.

Pomenuti eksponat je i danas u "napregnutom stanju" zbog toga što je osuđenik u kritičnim trenucima ostao bez kiseonika u mozgu. Ovakve "bizarne erekcije" se često dešavaju u traumatičnim trenucima kada stres deluje na čitavo telo čoveka.

U medicini je pomenuta pojava poznata i kao "erekcija smrti". Kustos muzeja Viktor Vind objašnjava nastanak ovog fenomena:

Gotovo svi osuđenici su prilikom vešanja doživljavali erekciju a mnogi od njih i oslobađali semenu tečnost. Postoji nekoliko ovakvih primeraka, ali je ovo jedini koji je muzejski eksponat. Danas se čuvaju i u nekoliko u privatnih kolekcija, a jedan od velikih obožavalaca bio je i Oskar Vajld – navodi on.

Ukoliko želite da posedujete ovakav raritetni predmet neophodno je izdvojiti oko 100 000 funti.

U nekim drevnim kulturama mumificirani polni udovi se koriste u magijskim ritualima jer im se pripisuju čudotvorna svojstva.

izvor/facebook

foto/facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter