Izvor:
11.07.2017 u 22:19
0

NAJPOPULARNIJA FOTKA GODINE: Pogledajte sliku koja je najviše puta šerovana! (foto)

Ova fotografija, zapravo, prazna stolica, bila je povod za neverovatano fotošopiranje.
Iako je samit grupe najrazvijenijih zemalja na svetu – G20 u Hamburgu, završen tokom vikenda, i dalje ne prestaju da se po društvenim mrežama dele fotošopirane fotografije svetskih lidera. Jedna je posebno bila zanimljiva korisnicima.

Naime, reč je o fotografiji na kojoj se nalaze američki predsednik Donald Tramp, turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, ministar diplomatije Turske Melvut Čavušoglu i nemačka kancelarka Angela Merkel.

Između njih nalazi se prazna stolica, koja je namenjena britanskoj premijerki Terezi Mej, koja se u tom momentu nije nalazila na svom mestu. Tramp, Erdogan i Čavušoglu razgovarali su preko stolice, dok ih je Merkelova znatiželjno gledala.

Ova fotografija, zapravo, prazna stolica, bila je povod za neverovatano fotošopiranje.

Najviše se delila fotografija u kojoj su u stolicu smestili ruskog predsednika Vladimira Putina, i naravno rečenica kako izolacija i sankcije Rusiji dobijaju novi obrt. Naročito kada se uzme u obzir navodno Trampovo šurovanje sa Rusima, kao i dobri odnosi Putina i Erdogana, koji su sad, kako se čini, sami protiv celog sveta – Tramp zbog svog nekonvencionalnog vođenja politike SAD, Erdogan zbog konstantnih razmena teških rečenica sa čelnicima EU, a Putin zbog pripadajanja poluostrva Krim Rusiji.

Drugi su u stolicu smestili glavnog ruskog opozicionara i političkog neprijatelja ruskog predsednika Alekseja Navalnija, koji upire prstom i kao da govori Putinu da je prošlost.

Telegraf
Foto: printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter