Izvor:
11.07.2017 u 23:30
0

ČERKA JE OBRUKALA PRED SVIMA: Rekla joj da je debela, usledila je lekcija života! (foto)

Alison Kimi je sa decom bila na plaži. Pošto je bilo vreme da idu kući, pozvala je ćerku i sina da izađu iz vode, ali je ljutita devojčica mami odbrusila: "Neću, debela". Ljudi sa obale okrenuli su se ka njima.

Usledio je razgovor između majke i ćerke.

– Šta si to rekla o meni? – pitala je mama.

– Rekla sam da si debela mama. Izvini – rekla je devojčica.

– Hajde da malo popričamo o tome. Ja nisam debela. NIKO nije debeo. To nije nešto što možeš da budeš kao osoba. Ali imam višak kilograma. Svi imamo manje ili više viška koji nam štiti kosti i mišiće i daju nam energiju. Da li i ti imaš malo masti? – pitala je majka.

– Da, imam malo na stomaku – rekla je.

– To imam i ja, a ima i tvoj brat – rekla mama.

– Nemam ja salo, ja sam najmršaviji, imam samo mišiće – uključio se i dečak.

– Zapravo, svaki čovek ima salo, ali u različitim količinama – objasnila je.

– Da, imam i ja malo da mi štiti mišiće, ali ti imaš mnogo više od mene – nastavio je dečak.

– Da, tačno. Neki imaju mnogo, neki malo. Ali to ne znači da je zbog toga neko bolji a neko lošiji. Razumete? – pitala je decu.

Rekli su da razumeju.

– Ne treba da nazivamo druge debelima, jer svi imaju sala i u redu je biti debeo – rekli su i pitali da opet idu u vodu.

Majka ih je odbila.

– Ne dozvoljavam da u mojoj kući ikog vređamo tako što navodimo da je debeo, zato znam da je moja ćerka to kao uvredu čula negde. Hranimo decu idejama na svakom ćošku, i svuda mogu da čuju neku novu uvredu za koju nisu ni znali . Naš posao je da naučimo decu da se izdignu iznad uvreda i da uvek u glavi imaju naše vaspitanje koje im govori da budu pozitivni i da prihvataju sve onakve kakvi jesu – zaključila je ova hrabra mama.

Kurir
Foto Instagram/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter