Izvor:
14.07.2017 u 18:06
0

ŽENSKI SAVETI“ – Nikola Burovac pravi ukusne njoke a la carbonara! Savetujemo vas kako da napravite tabure od starih guma!

I ove subote 15. 07. u 13:10 ne propustite novu epizodu emisije „Ženski saveti“, jer vas i ovog puta očekuju interesantni recepti, mnoštvo saveta kako da učinite svoj život lakšim, lepšim i jednostavnijim, kao i mnogo zanimljivih gostiju.

Nikola Burovac je za vas spremao ukusne njoke a la carbonara. Sa Nikolom smo pričali o novostima na poslovnom planu, a sa nama je podelio i lepe vesti kada je njegov porodičan život u pitanju.

I ovog puta smo za za vas spremili neobične ideje za uređenje doma, predlažemo vam kako da napravite tabure od starih guma.

Vaši najmlađi će biti potpuno oduševljeni našim predlogom za rođendansku pinjatu. Neće vas koštati puno, samo malo slobodnog vremena i kreativnosti, ali sigurni smo da će vaše mališane razveseliti ovaj originalan dodatak njihovoj rođendanskoj zabavi.

Ukoliko vas je oduvek zanimalo kako da sami napravite BB kremu, imamo rešenje za vas. Predlažemo vam kako da u kućnim uslovima napravite BB kremu od potpuno prirodnih sastojaka.

Kao idealnu letnju poslaticu predlažemo vam karamel sladoled. Lako se priprema, a sigurno će vam zasladiti ove vrele dane.

Sve ovo i još mnogo zanimljivih saveta za vas je pripremila voditeljka Miomira Dragićević.

Emisija „Ženski saveti“ je kolažnog tipa, sačinjena od nekoliko rubrika koje pokrivaju najraznovrsnije teme i savete namenjene kako ženskoj, tako i muškoj populaciji, a sve u cilju lakšeg, lepšeg i kvalitetnijeg života.

Jednostavni kulinarski recepti za savremenu ženu, saveti o lakom i uspešnom vođenju domaćinstva kao i svim onim „malim tajnama dobrih domaćica“, pravilna ishrana i zdravlje, fitnes, kutak za najmlađe, moda i stil, samo su neke od tema o kojima ćemo govoriti sa našim gostima u studiju.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter