Izvor: Tanjug
31.07.2021 u 12:23
0

GRAD BEOGRAD podržava razvoj inovativnih delatnosti: Objavljen javni konkurs za dodelu sredstava

 Sekretarijat za privredu Grada Beograda u saradnji sa Naučnotehnološkim parkom Beograd, objavio je danas javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti za 2021. godinu.

VAŽNO:

Samo u „Vikend jutru“: „Cilj je gašenje Republike Srpske i bilo koje srpske zemlje!“

SASTALI SE AMBASADOR ĐURIĆ I KONGRESKINJA ESKOBAR: Razgovori o saradnji dve države u domenu odbrane i bezbednosti

Stevandić: Republika Srpska OBORILA INCKOVU ODLUKU jer je NEUSTAVNA

PUŠIĆ: Za optužnicu protiv Belivuka i ostalih pripadnika te kriminalne grupe, prikupljen je OZBILJAN I OBIMAN MATERIJAL

Pravo na dodelu sredstava imaju startap timovi i mikroprivredna društva koji imaju sedište na teritoriji Beograda.

Visina opredeljenih sredstava je dva miliona dinara po korisniku, a konkurs je otvoren do 15. septembra, saopštila je Gradska uprava.

Bespovratna finansijska sredstva se dodeljuju za troškove infrastrukturnih i stručnih usluga NTP Beograd, troškove zarada i/ili naknada, troškove za nabavku opreme i alata za potrebe razvoja, kao i troškove u vezi sa istraživanjem i testiranjem u periodu od najviše 12 meseci.

Sekretar za privredu Milinko Veličković je podsetio da se konkurs realizuje već petu godinu radi pružanja podrške privrednicima za razvoj inovativne ideje, zapošljavanju mladih, razvoju inovativnih i visokotehnoloških proizvoda, usluga i procesa, kao i stvaranju novih tehnoloških preduzeća, povećanju konkurencije, te uključivanju u međunarodne tržišne tokove.

Nakon sprovedenog javnog konkursa, Grad će podržati najbolje inovativne preduzetničke poduhvate u njihovom razvoju.

Javni konkurs sa prijavom i ostalim informacijama može se naći na zvanicnom sajtu Grada Beograda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter