Izvor:
30.04.2018 u 18:25
0

NEVREME U EVROPI: Oluja pogodila Nemacku, Francusku, Belgiju i Luksemburg!

Velika oluja pogodila je Nemačku, Francusku, Belgiju, Luksemburg ostavljajući domaćinstva i ulice poplavljene, a danas se kreće ka Danskoj.

Vatrogasci ispumpavaju vodu iz podruma i čiste poplavljene puteve i tunele nakon što je ta oluja noćas zahvatila delove zapadne Nemačke.

Grad Ahen na krajnjem zapadu Nemačke je najgore pogođen olujom. Spasilačke službe su, navodi agencija, primile na hiljade poziva iz tog regiona, a policija u tom gradu je saopštila da nije bilo povređenih usled oluje.

Teškim kišnim padavinama i gradom pogođeni su i Francuska, Belgija i Luksemburg, a agencija navodi da se oluja danas kreće severno ka Danskoj. Takvo vreme se u tim krajevima češće viđa leti nego na proleće u prethodnim danima u nekim delovima zapadne Evrope bilo iznenađujuće toplo vreme.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter