Izvor: Happy BSC
16.08.2021 u 19:08
0

ŠTA ĆE MARKO REĆI NA OVO: Pobednica Parova 9, Nataša pokazala telo!(foto)

Uprkos tome što ima dečka, Nataša Pajović i dalje mami uzdahe muškaraca. S obzirom da važi za veliku zavodnicu, verujemo da Marku nije jednostavno ovo da gleda.

Naime, bombastična plavuša je pokazala svoje zmijsko telo koje je za ocenu 10.

VAŽNO:

MALI: Država isplatila minimalac za 66.000 radnika u turizmu

SVE O TREĆOJ DOZI VAKCINE: Evo ko sve može da se vakciniše od sutra!

NEMAČKA POZDRAVLJA VUČIĆEVU INICIJATIVU: Nemci su podržali „Otvoreni Balkan“

Vakcine Fajzer i Biontek stigle u Srbiju

STEVAN ĐOKIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Moramo se više baviti omladinom, deca se moraju podići na pravi način!

Da podsetimo, Nataša je i dalje u vezi sa Markom Perovićem, takođe istaknutim učesnikom rijalitija. Fotografija je još na društvenim mrežama, što govori da Marku ne smeta.

Mada, njihova veza je burna, pa ćemo uskoro imati ekskluzivni intervju da saznamo šta se još dešava kod njih i planiraju li venčanje.

Detalji uvek na Happy BSC portalu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter