Izvor:
29.08.2018 u 16:08
0

PREDSEDNIK SRBIJE U DONJEM MILANOVCU: Dom kulture mali da primi sve koji žele da vide Vučića!

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić posetio je popodne Donji Milanovac, gde će se, u već punoj sali Doma kulture, obratiti građanima na skupu SNS-a, koji se održava povodom redovnih lokalnih izbora u Majdanpeku.

Vučića je i ispred Doma kulture dočekao veliki broj građana, za koje nije bilo mesta u Domu kulture. U Donjem Milanovcu, Vučić će se obratiti građanima, nakon čega će posetiti obližnje selo Rudna glava, gde će takođe razgovarati sa meštanima.

Srpska napredna stranka održaće i glavni miting u sportskoj hali u Majdanpeku, na kojem će se građanima obratiti i predsednik Vučić. Građani Majdanpeka će se 2. septembra na lokalnim izborima izjašnjavati o predstavnicima u lokalnom parlamentu, koji broji 31 odbornika.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/Savet za Bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter