Izvor: republika
23.08.2021 u 20:02
0

OD RUGLA DO SVETSKE METROPOLE! Goran Vesić: Zgrada Beobanke dobija novi izgled (FOTO)

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je novi projekat u Beogradu, gde će nekadašnja zgrada „Beobanke“ koja je godinama bila u lošem stanju, dobiti novi podmlađeni izgled.

Beograd reklo bi se svakim danom postaje svetska metropola. Gradilišta otvorena na sve strane, rekonstruišu se ulice, grade putevi, poslovni i stambeni objekti, tžni centri… I tako mic po mic, dan po dan prestonica Srbije postaje ono što je davno trebala i zaslužuje.

VAŽNO:

UŽASI NA KOSOVU NE PRESTAJU! Grupa Albanaca pretukla srpskog DEČAKA (12)

SLIKA GOVORI VIŠE OD HILJADU REČI: Mali podelio fotografije NAJLEPŠEG DELA BEOGRADA koji su sugrađani ranije IZBEGAVALI! (FOTO)

CIPRIJANI: Definitivno razmišljam o ulaganju u Beograd – imate sjajnog predsednika!

KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

Od ruiniranih sivih fasada koje su izgrađene u doba socijalizma, polako poprima novi svetski izgled nalik Parizu, Beču, Londonu i ostalima..

S toga, zgrada „Beobanke“ na Zelenom vencu uskoro će krasiti ovaj deo grada. Zadržaće osnovnu delatnost, odnsno biće poslovna zgrada što je i ranije bila

Tim povodom zamenik gradonačelnika grada Beograda podelio je na svom fejsbuk profilu lepe vesti.

– Vlasnik zgrade Beobanke na Zelenom vencu danas mi je predstavio svoj predlog za rekonstrukciju zgrade koja je već decenijama napuštena. Očekujem da brzo dobije građevinsku dozvolu i počne rekonstrukciju. 

Grad Beograd u međuvremenu raspisuje konkurs za uređenje vidikovca na Zelenom vencu. Autobuska okretnica se seli. Želimo da objekat postane gradski umetnički centar.

Beograd pobeđuje! – napisao je Vesić na svom profilu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter