Izvor: Tanjug
26.08.2021 u 12:08
0

ĐOKOVIĆ: Imam sjajno leto iza sebe!

 Imao sam mnogo odmora, baš dosta za tenisera, tri i po nedelje od poslednjeg meča, imam najbolju sezonu što se tiče gren slemova i nadam se da to mogu da krunišem još jednim trijumfom, rekao je najbolji teniser sveta Novak Ðoković uoči starta US Opena.

Ðoković ima priliku da postane prvi teniser posle Roda Lejvera, koji je 1969. godine osvojio četiri gren slema u kalendarskoj godini.

VAŽNO:

IVICA DAČIĆ NA TV HAPPY: Da se Crna Gora nije otcepila, mi se ne bismo ponovo zvali Srbija!

VUČIĆ I DODIK DANAS: Naše zajedništvo ne sme biti dovedeno u pitanje!

TUGA ŠIROM REGIONA: Mediji u okruženju sa pijetetom izveštavaju o smrti Laneta Gutovića

AMBASADOR SRBIJE MARKO ĐURIĆ ZA “ DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija rapidno odskače po nivou razvoja infrastrukture, ekonomiji i dobrim odnosima u regionu!

„Sjajno leto je iza mene, dosta me je iscrpelo, ali ne mogu da se žalim. Imam najbolju sezonu što se tiče gren slemova, ali želim još jedan trijumf“, izjavio je Ðoković.

Srpski teniser osvojio je ove godine Australijan open, Rolan Garos i Vilmbldon, ali nije uspeo i olimpijsko zlato u Tokiju, gde je u polufinalu poražen od Nemca Aleksandra Zvereva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter