Izvor:
23.11.2018 u 16:20
0

TIM ADVOKATA USKORO SA UHAPŠENIM SRBIMA: Očekuje se lekarski pregled prilokom privođenja što pre!

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je danas da se četvorica Srba uhapšenih u Kosovskoj Mitrovici nalaze u pritvornom centru u Prištini i da je angažovan tim advokata koji će ih braniti.

Simić je za televiziju O2 rekao da će tim angažovanih adovkata hitno otići u Prištinu i zahtevati da vide uhapšene Srbe.

"Prema nezvaničnim informacijama neki su teško pretučeni… Ali to su nezvanične informacije i najbolje je da sačekamo da vidimo šta će nam reći advokati", kazao je Simić.

On je rekao da Srbi na Kosovu od Beograda očekuju da se ne dozvoli da bilo ko proteruje ili vrši nasilje nad srpskim narodom.

"Naše oči uprte su u Beograd", rekao je Simić i dodao da od međunarodne zajednice očekuju da sa izjava predju na konkretna dela.

Simić je rekao da je cilj današnjih hapšenja bio "destabilizacija prillika na ovim prostorima i pokušaj da se Srbi izazovu".

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter