Izvor:
15.05.2016 u 15:45
0

TAKMIČARKE OTVORILE DUŠU: Nismo imale za hleb, majke su morale da…

U zabavno-humorističkom programu ,,Parovi’’ sinoć su bukvalno pale maske. Dalilino učešće na Parografu je izazvalo suze kod mnogih takmičara, a neki su se i pronašli u njenoj priči.

Naime, Dalila je ispričala kako je živela teško kada su se njeni roditelji razveli, ona je rekla da je znala da njena majka ne može da joj priušti haljinu za maturu.

Maca se potom setila kako je izgledalo njeno matursko veče.

Ja sam uzela maminu haljinu. Slične smo građe i dobro me je poslužila. Šta da radim nisamo imali novca – iskena je bila Maca.

Magdalena se takođe nadovezala na ovu priču, i otvorila dušu.

– Ista je situacija i kod mene bila, majka je dala i poslednji dinar za moju haljinu. Bila sam u groznoj situaciji, o kojoj nikada nisam pričala. Iako mnogi misle da sam muškobanjasta, ja sam jako emotivna. Samohranim majkama je jako teško u životu – zaključila je Magdalena.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter