Izvor:
15.05.2016 u 15:45
0

ISPOVEST VESNE RIVAS: Otac me je ZLOSTAVLJAO, a kada je saznao da imam DEČKA…

Parograf na kome je učestvovala Dalila Moreno, je izazvao veliku salvu iskrenosti u zabavno-humorističkom programu ,,Parovi’’.

Iako su mediji iznosili spekulacije da je Dalilu zlostalvjao otac, Mujićeva je to porekla, i otkrila da nisu bili u dobrim odnosima, ali da nikakvo nasilje od oca nije doživela.
Ipak, njena priča je pogodila Vesnu Rivas, koja je odlučila da otvori dušu i priseti se svog detinjstva.

Moj otac je jako konzervativan bio, on je takođe muslinakske veroispovesti. Odgajana sam u jako strogim pravilima. Kada sam sa 14 godina rekla ocu da imam dečka, on je želeo sve da zna o njemu. Kada sam mu ispričala, on me je tako udario da sam doživela salto. On je mislio da će me taj dečko oteti i odvesti. Otac me je šišao do glave, htela sam da se ubijem– ispričala je Vesna kroz suze.

Ostali takmičari su zanemeli posle Vesninog obraćanja.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter